Saxion Academy

Daag jezelf uit en kom verder bij Saxion

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen. Ben je op zoek naar een training en staat het niet op de site? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met zoeken of verwijzen.

Via de tabbladen bovenin zie je in een oogopslag het totale trainingsaanbod, vind je links naar extern scholingsaanbod, kun je meer lezen over de certificering van docenten, en kun je jouw persoonlijk opleidingsdossier bekijken.

Heb je vragen of opmerkingen over het aanbod, neem dan contact met ons op via: 088 019 3550 of saxion.academy@saxion.nl