Actueel nieuws

11 aug 2020
Gratis najaarsaanbod

Gratis Mindfulness - Based Stress Reduction (MBSR)

Tijdens deze training leer je vaardigheden om op een andere manier met stressSaxion Start - introductie om te gaan.  Niet meer vanuit automatische patronen maar met aandacht voor wat je ervaart in het voelen, het denken en in je lichaam. Door praktisch aan de slag te gaan met aandachtsoefeningen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalingsmeditaties, bodyscans en bewegingsoefeningen. Je deelt je ervaringen met de groep en de trainer. Mindfulness - Based Stress Reduction (MBSR)

Gratis Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Ben je zoekend in je loopbaan? Heb je het idee dat je niet helemaal doet waarvoor je echt staat of heb je talenten die je nu helemaal niet inzet? Laat je je tijdens deze training inspireren door inzichten uit Japan. Het is namelijk juist hier waar men leeft vanuit een helder doel, een doel dat aansluit bij dat waar je goed in bent, waar je plezier in hebt, wat de wereld nodig heeft en waar je ook nog eens voor betaald kunt worden. Ikigai is een Japans concept dat, simpel gezegd, staat voor 'de reden die jij hebt om 's morgens uit je bed te komen'. Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Gratis XII Waves Masterclasses

Wil jij iets doen aan het vergroten van je overzicht, minder stress ervaren en grip hebben op werk en tijd, focus en motivatie? Waardoor je uiteindelijk meer beschikbare energie overhoudt voor het behalen van gewenste uitkomsten en doelstellingen, zowel professioneel of privé?
Volg dan een of meerdere online  Masterclasses Twelve Waves. 

Als je alle masterclasses afrondt mag je jezelf “Lifecrafting Practitioner” noemen en is het mogelijk om van Twelve Waves een branche-erkend certificaat voor je deelname te ontvangen.

Gratis Boost training 2,5 dag – Voor de vitale medewerker.
Dit is een interactieve training waaraan ook medewerkers van Saxion kunnen deelnemen, waarin je door bewustwording loskomt uit oude patronen en met hernieuwde energie weer regie over je eigen leven krijgt. Het pakt jouw totale leef- en werkstijl aan. Van inspiratie, zingeving, bewegen, gezond eten tot en met slaap en herstel.
Boost training 2,5 dag - Voor de vitale medewerker

Gratis Ontdek je eigen kracht (met minder energie meer succes)
Door middel van 2 instrumenten ontdek je je eigen kracht. Je krijgt inzicht in je eigen persoonlijkheidsvoorkeuren in relatie tot gedrag. Persoonlijke sterke en –ontwikkelpunten worden inzichtelijk gemaakt. Door dit inzicht kun je meer vanuit je kracht werken en wordt duidelijk hoe je in je kracht kunt komen te staan. Dit is nuttig bij bijvoorbeeld communicatie, conflicthantering, stressmanagement, veranderingsprocessen, energiehuishouding en persoonlijke ontwikkeling.
Ontdek je eigen kracht (met minder energie meer succes)

Gratis Saxion Start – introductie
Je bent recent gestart met jouw nieuwe baan bij Saxion. We hopen dat jij je snel thuis voelt en daarnaast snel je weg vindt bij jouw eenheid. We nodigen je bij deze van harte uit voor een drie uur durende kennismakingsbijeenkomst 'Saxion Start' met ons en andere nieuwe collega's. Saxion Start

17 jul 2020
Blackboard basiscursus

De Blackboard basiscursus is toegevoegd aan het aanbod van de Saxion Academy. Tijdens de cursus maak je kennis met verschillende functionaliteiten van Blackboard, zoals het Grade Center voor het nakijken van producten, of het plaatsen van bestanden, zoals Powerpoint. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 

15 jul 2020
Your Vitality Score

Met deze online vragenlijst van Your Vitality Score kun je jouw verzuimrisico's achterhalen en krijg je inzicht in hoe het is gesteld met je stress en welzijn.

14 jul 2020
Eduxion Leer & deel webinars

Gedurende het studiejaar organiseert de redactie van Eduxion webinars onder de titel ‘Leer & deel met Eduxion’. Tijdens deze webinars praten we je in korte sessies bij over actualiteiten t.a.v. onderwijs en toetsing. De webinars komen tot stand in samenwerking met de video-unit van Saxion.

Kijk in het aanbod voor informatie over de geplande webinars

Eerder gegeven webinars kun je hier terugkijken.

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.