Daag jezelf uit en kom verder bij Saxion

5 feb 2020
Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Ben je zoekend in je loopbaan? Heb je het idee dat je niet helemaal doet waarvoor je echt staat of heb je talenten die je nu helemaal niet inzet? Laat je je tijdens deze training inspireren door inzichten uit Japan. Het is namelijk juist hier waar men leeft vanuit een helder doel, een doel dat aansluit bij dat waar je goed in bent, waar je plezier in hebt, wat de wereld nodig heeft en waar je ook nog eens voor betaald kunt worden. Ikigai is een Japans concept dat, simpel gezegd, staat voor 'de reden die jij hebt om 's morgens uit je bed te komen'. Iki staat voor leven of levend en het woord kai, staat voor waarde, effect, resultaat of nut. Ikigai is dat deel waar je passie, missie, roeping en beroep samenkomen. Na afloop van de training ga je met meer inzicht en praktische handvatten naar huis om te werken aan de voor juiste balans van werkplezier - en energie. Deze training is gratis.

Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?
 

3 feb 2020
Nieuw in het aanbod 2020

Training het goede gesprek
Training voor leidinggevenden die met hun medewerkers het goede gesprek voeren over (persoonlijke) ontwikkeling, functioneren, inzetbaarheid en vitaliteit, mobiliteit en talentontwikkeling. Soms gaat dit gesprek prima, in andere gevallen is het wat lastiger. Hoe ga je hiermee om? In deze training krijg je handvatten om hier grip op te krijgen en ervoor te zorgen dat er een goed gesprek plaatsvindt.


 Het goede gesprek

3 feb 2020
Kun jij uit de voeten met Powerpoint?

Presentaties geven met Powerpoint, voor veel Saxion collega’s dagelijkse kost. Maar hoe goed ken je Powerpoint? Heb je wel eens het idee dat je er meer uit kunt halen of dat je basisvaardigheden beter kunnen? Dan is een cursus Powerpoint misschien een idee. Tijdens de training gebruik je de nieuwe Powerpoint sjablonen van Saxion. De training vindt plaats bij ExplainiT in Hengelo.
 Microsoft Office PowerPoint

3 feb 2020
Office 365 Teams en Planner

De training Microsoft Teams en Planner is voor alle medewerkers van Saxion die meer willen weten over het werken met Teams en Planner. Wil je met je team een opleiding op maat dat kan dit ook.  Office 365 Teams en Planner

3 feb 2020
Office 365 OneNote

De training Office 365 OneNote is voor alle medewerkers van Saxion die meer willen weten over het werken met OneNote. Wil je met je team een opleding op maat dan kan dit ook. 

3 feb 2020
Office 365 - Effectief werken met Outlook

Outlook gebruiken als een tool om effectief en efficiënt mee te werken en je work-load in te organiseren? Volg de training Effectief werken met Outlook en krijg meer overzicht en focus in je werk. Naast een dagdeel plenaire training krijg je een uur individueel training on the job met pc of laptop om jouw instellingen goed te zetten en om persoonlijke functie specifieke vragen te stellen voor oplossingen op maat.

3 feb 2020
Spaans

Deze trainingen zijn bedoelt voor medewerkers die willen beginnen met de Spaanse taal of al kennis hebben van de Spaanse taal en hun kennisniveau willen verhogen. Ook is het mogelijk om het SIELE examen af te leggen om zodoende het certificaat van de verschillende niveaus te behalen. Je kunt Spaans volgen in een groep of individueel. 
Spaanse taalvaardigheid niveau A1.1.

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.