Actueel nieuws

11 aug 2020
Gratis najaarsaanbod

Gratis Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?
Ben je zoekend in je loopbaan? Heb je het idee dat je niet helemaal doet waarvoor je echt staat of heb je talenten die je nu helemaal niet inzet? Laat je je tijdens deze training inspireren door inzichten uit Japan. Het is namelijk juist hier waar men leeft vanuit een helder doel, een doel dat aansluit bij dat waar je goed in bent, waar je plezier in hebt, wat de wereld nodig heeft en waar je ook nog eens voor betaald kunt worden. Ikigai is een Japans concept dat, simpel gezegd, staat voor 'de reden die jij hebt om 's morgens uit je bed te komen'. Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Gratis XII Waves (zelfsturing met betere resultaten)
Wil jij iets doen aan het vergroten van je overzicht, minder stress ervaren en grip hebben op werk en tijd, focus en motivatie? Waardoor je uiteindelijk meer beschikbare energie overhoudt voor het behalen van gewenste uitkomsten en doelstellingen, zowel professioneel of privé?
Volg dan een of meerdere online  Masterclasses Twelve Waves. 

Als je alle masterclasses afrondt mag je jezelf “Lifecrafting Practitioner” noemen en is het mogelijk om van Twelve Waves een branche-erkend certificaat voor je deelname te ontvangen.

Gratis Boost training 2,5 dag – Voor de vitale medewerker.
Dit is een interactieve training waaraan ook medewerkers van Saxion kunnen deelnemen, waarin je door bewustwording loskomt uit oude patronen en met hernieuwde energie weer regie over je eigen leven krijgt. Het pakt jouw totale leef- en werkstijl aan. Van inspiratie, zingeving, bewegen, gezond eten tot en met slaap en herstel.
Boost training 2,5 dag - Voor de vitale medewerker

Gratis Saxion Start – introductie
Je bent recent gestart met jouw nieuwe baan bij Saxion. We hopen dat jij je snel thuis voelt en daarnaast snel je weg vindt bij jouw eenheid. We nodigen je bij deze van harte uit voor een drie uur durende kennismakingsbijeenkomst 'Saxion Start' met ons en andere nieuwe collega's. Saxion Start

14 jul 2020
Eduxion Leer & deel webinars

Gedurende het studiejaar organiseert de redactie van Eduxion webinars onder de titel ‘Leer & deel met Eduxion’. Tijdens deze webinars praten we je in korte sessies bij over actualiteiten t.a.v. onderwijs en toetsing. De webinars komen tot stand in samenwerking met de video-unit van Saxion.

Kijk in het aanbod voor informatie over de geplande webinars

Eerder gegeven webinars kun je hier terugkijken.

30 jun 2020
Wil jij de regie pakken over jouw loopbaan, maar kun je wel wat hulp gebruiken?

Als medewerker voer je de regie op je eigen loopbaan, je zit zelf achter het stuur en geeft gas, de loopbaanadviseur kent de kaart en coacht. Wij begeleiden medewerkers bij diverse loopbaanvragen; in je huidige werksituatie of tijdens de zoektocht naar ander werk. Wij vinden het belangrijk dat jij, als medewerker, ons weet te vinden als je vragen hebt over jouw loopbaan. Voor meer informatie over wie de loopbaanadviseurs van Saxion zijn ga naar kennisitem KI 0629.

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.