Actueel nieuws

30 jun 2020
Wil jij de regie pakken over jouw loopbaan, maar kun je wel wat hulp gebruiken?

Als medewerker voer je de regie op je eigen loopbaan, je zit zelf achter het stuur en geeft gas, de loopbaanadviseur kent de kaart en coacht. Wij begeleiden medewerkers bij diverse loopbaanvragen; in je huidige werksituatie of tijdens de zoektocht naar ander werk. Wij vinden het belangrijk dat jij, als medewerker, ons weet te vinden als je vragen hebt over jouw loopbaan. Voor meer informatie over wie de loopbaanadviseurs van Saxion zijn ga naar kennisitem KI 0629.

29 jun 2020
Gratis in augustus alle XII Waves Masterclasses ( Summer School)

Wil jij gedurende de zomervakantie iets doen aan het vergroten van je overzicht, minder stress ervaren en grip hebben op werk en tijd, focus en motivatie? Waardoor je uiteindelijk meer beschikbare energie overhoudt voor het behalen van gewenste uitkomsten en doelstellingen, zowel professioneel of privé?

Volg dan op 3 t/m 5 & 10 t/m 12 augustus van 10.00 tot 13.00 uur gratis de online Summer School Masterclasses Twelve Waves. 

Als je alle masterclasses afrondt mag je jezelf “Lifecrafting Practitioner” noemen en is het mogelijk om van Twelve Waves een branche-erkend certificaat voor je deelname te ontvangen.

23 jun 2020
Mindfulness - Based Stress Reduction (MBSR)

Tijdens deze training leer je vaardigheden om op een andere manier met stress om te gaan.  Niet meer vanuit automatische patronen maar met aandacht voor wat je ervaart in het voelen, het denken en in je lichaam. Door praktisch aan de slag te gaan met aandachtsoefeningen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalingsmeditaties, bodyscans en bewegingsoefeningen. Je deelt je ervaringen met de groep en de trainer. Mindfulness - Based Stress Reduction (MBSR)

9 jun 2020
Hoe kom jij weer in beweging?

Langzaamaan begint onze samenleving weer in beweging te komen. De intelligente lockdown heeft plaats gemaakt voor meer ruimte. De begrensde samenleving heeft vermoedelijk impact op je gemaakt. Je ruilde een fijne kantoorruimte in voor thuiswerken en sprak en zag collega’s niet of nauwelijks.
Nieuwe ontwikkelingen die je steeds opnieuw uitdagen om je toe te verhouden. Met de zomermaanden voor de deur is dit wellicht een mooi moment om bij stil te staan. Tijdens de LTC Boost training laten wij je aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen ervaren hoe jij dicht bij jezelf kunt blijven, zodat het voor jou klopt.  

2 jun 2020
Werkscan

Doe jij je werk met passie? Doe de check!
Vraag jij je weleens af of je nog voldoende bevlogen en betrokken bent bij wat je dagelijks doet? Wil je je werk nog jaren blijven doen of sta je ook wel open voor iets anders? Ben je nog happy op je werkplek? Neem zelf de regie over jouw eigen loopbaan en maak de Persoonlijke Werkscan.

27 mei 2020
Werk NU aan je weerstand. Dát werkt!

Om je te ondersteunen heeft Bewegen Werkt in de maanden april en mei wekelijks een gratis webinar over de thema’s voeding, bewegen, slapen, ontspannen en gezond thuiswerken georganiseerd. Eerder gegeven webinars kun je hier terugkijken. 

20 mei 2020
Sparren met een coach in Coronatijd

Wil jij in deze bijzondere tijd even sparren met een coach? Je kunt een gratis traject aanvragen bij een van de onderstaande coaches zonder toestemming van je leidinggevende:

* Livvit vergoedt maximaal 3 sessies per persoon per jaar. Voor Indra Coaching en Training is dit 2 uur en voor de Bedrijfscoach is dit 4,5 uur. 

Zonder toestemming van je leidinggevende kun je je ook inschrijven voor één van de volgende gratis trajecten:

De gratis Boost training wordt nu weer fysiek aangeboden (met inachtneming van de regels van het RIVM) hiervoor moet je wel overleggen met je leidinggevende omdat deze 2,5 dag achter elkaar wordt gegeven. 

Toestemming is ook nodig voor de bedrijfspsycholoog, omdat hier kosten aan verbonden zijn:

Als we je kunnen helpen bij het maken van een keuze neem dan contact op met een van de medewerkers van de Saxion Academy: saxion.academy@saxion.nl, 088 019 3550.

 

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.