Daag jezelf uit en kom verder bij Saxion

30 mrt 2020
Vanuit huis deelnemen aan een Saxion Academy training

Niet alleen het onderwijs aan studenten maar ook scholingsactiviteiten voor onze medewerkers proberen we in digitale vorm door te laten gaan. Kijk in onze kalender om te zien of de trainingen waaraan jij al deelneemt door zullen gaan en of er nog nieuwe trainingen zullen starten waaraan je graag wilt deelnemen. Schrijf je gerust in en schuif online aan! 

25 mrt 2020
Online leren, werken en onderzoeken bij Saxion
Het Office 365 team van Saxion biedt ook online trainingen aan. Kijk hiervoor op onderstaande link:

>> Online leren, werken en onderzoeken bij Saxion

Daarnaast kun je een online training voor je team of jezelf aanvragen, daarvoor kun je mailen naar Office365@Saxion.nl. Geef daarbij aan over welk onderwerp (Teams basis, Teams gevorderd, Onenote, of Planner) je een online training wilt volgen. 

16 mrt 2020
BELANGRIJK: Maatregelen Saxion i.v.m. het coronavirus - update

Voor alle medewerkers die een coachingsbezoek gepland hebben tot en met 6 april is het advies geen fysieke bezoeken af te leggen maar te kijken of je de coachingsafspraak om kunt zetten in een online meeting of bel afspraak. Je kunt hiervoor contact opnemen met je coach. 

16 mrt 2020
BELANGRIJK: Maatregelen Saxion i.v.m. het coronavirus – update

Bericht voor medewerkers die een afspraak hebben voor coaching bij coachpraktijk Veldhuis training & coaching:

Alle afspraken tot en met 6 april komen te vervallen. Mocht er behoefte zijn om toch contact te hebben, dan kun je de praktijk bellen of mailen om een telefonische afspraak te laten plannen (tel 053-5725778 of 06-57733398, email:erik@veldhuistrainingencoaching.nl).

16 mrt 2020
BELANGRIJK: Maatregelen Saxion i.v.m. het coronavirus – update

Gisteren, zondag 15 maart, heeft het kabinet weer aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. In lijn met deze maatregelen heeft het College van Bestuur besloten om alle Saxion gebouwen te sluiten met ingang van dinsdag 17 maart. 

Voor alle geplande activiteiten van de Saxion Academy geldt dat er geen fysieke bijeenkomsten zullen zijn tot 6 april.

We brengen op dit moment alle geplande bijeenkomsten voor maart en begin april in kaart en zullen per bijeenkomst in overleg met de trainer kijken of het mogelijk is om deze in digitale vorm door te laten gaan. Alle deelnemers krijgen hierover bericht.  

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met:
Saxion Academy (Monique Kelbling): 088 019 3550
Vanessa Okken: 06 12 29 31 19
Sonja van Egmond: 06 22 38 65 12

Volg het nieuws op MijnSaxion voor updates die betrekking hebben op het coronavirus voor Saxion. Een uitgebreide FAQ staat op www.saxion.nl/corona

Team Saxion Academy

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.