XII Waves (zelfsturing met betere resultaten)

Wat anderen zeggen...

Omdat het een online-training betrof kon ik de aandacht er minder goed bijhouden, met name voor dat deel dat er geluisterd moest worden. Wel werd gepoogd de deelnemers te betrekken door veel opdrachten en vragen uit te zetten. Dat sprak mij het meeste aan. Al met al prima gezien de gegeven Corona-omstandigheden
Anja Senger16 aug 2021
Ik heb deze masterclassess ervaren als zeer waardevol en toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Ik heb geleerd mijn focus helder te krijgen voor zowel werk als privé. En de masterclasses zijn ook nog eens erg leuk om te volgen.
Berien Greven17 dec 2019
Fijne trainingsserie waarin je vanuit een holistisch perspectief leert kijken naar hoe je je leven met meer betekenis zou kunnen gaan vormgeven. Veel wordt aangestipt met praktische opdrachten.
Trainer creeert een veilige, professionele omgeving waardoor contact met andere saxion werknemers erg prettig is. Veel geleerd, vooral ook wat ik nog kan leren of toepassen...
Sebastiaan Elstgeest13 dec 2019
Deze training was voor mij echt één van de krenten in de pap binnen Saxion. Goed om in een veilige setting, met gelijkgestemde collega's van verschillende academies en diensten, uit de waan van de dag te breken. Weer even stil te staan bij zaken die er voor mij toe doen en handvatten te krijgen om daarmee aan de slag te gaan. Na iedere masterclass die ik gevolgd heb, ben ik weer bruisend aan het werk gegaan. Een echte energy booster, die een bijdrage levert aan werkgeluk!
Tip voor slb-ers: Voor studenten is er een gratis online versie van deze persoonlijk leiderschapstraining (https://twelve-waves.academy/young-guns/). Heel goed te integreren in slb-lessen.
Odette Guijt - Bijsterbosch25 nov 2019