Yoga

Wat anderen zeggen...

Totally worth it. Mandy is een hele fijne docent, en elke keer dat ik mezelf zover krijg om mee te doen ben ik weer blij dat ik het gedaan heb. Zou ik nog vaker moeten doen ;). Ik heb ook de indruk dat deze yoga 'voor iedereen' is, omdat je niet superlening hoeft te zijn ofzo om er wat aan te hebben
Simone Oskam3 mrt 2022
Iedere les voelt als een kadootje voor jezelf. Even heerlijk ontspannen om je vervolgens energieker en soepeler te voelen. Mandy geeft op een prettige en ontspannen manier les. Zeker een aanrader!
Ingrid Peet2 dec 2021
Goede docent en fijne les. Ik had geen ervaring met yoga, maar vond het erg toegankelijk en ontspannend.
Anneke Jacquemijns24 nov 2021
Goede docent en fijne lessen. Geeft mij ontspanning. Ik heb meer contact met mijn lichaam en voel me soepeler door de rustige strekkingen van spieren en bindweefsel. Erg waardevol.
Karin Deen23 nov 2021
Voor de 4e keer deelgenomen aan de Yin yogales van Mandy. De lessen zijn niet al te intensief en makkelijk bij te houden voor beginners. Alles kan op je eigen tempo. Zeker een aanrader als je kennis wilt maken met yoga!
Liese Sijbom28 okt 2021
Voor de 3e keer meegedaan aan een yogasessie van Mandy. Heel intensief maar elke keer ben ik zo blij dat ik het gedaan heb! Ik vind het echt een kadootje dat ik via de Saxion Academy thuis aan deze sessies mee kan doen. Mandy legt alles heel rustig uit en je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau mee doen. Ik ben heerlijk ontspannen en rustig na elke les. Een echte aanrader!
Dorine Koopman - van den Berg28 okt 2021