Actueel nieuws

2 jun 2020
Werkscan

Doe jij je werk met passie? Doe de check!
Vraag jij je weleens af of je nog voldoende bevlogen en betrokken bent bij wat je dagelijks doet? Wil je je werk nog jaren blijven doen of sta je ook wel open voor iets anders? Ben je nog happy op je werkplek? Neem zelf de regie over jouw eigen loopbaan en maak de Persoonlijke Werkscan.

27 mei 2020
Werk NU aan je weerstand. Dát werkt!

Om je te ondersteunen heeft Bewegen Werkt in de maanden april en mei wekelijks een gratis webinar over de thema’s voeding, bewegen, slapen, ontspannen en gezond thuiswerken georganiseerd. Eerder gegeven webinars kun je hier terugkijken. 

20 mei 2020
Sparren met een coach?

Wil jij in deze bijzondere tijd even sparren met een coach? Je kunt een gratis traject aanvragen bij een van de onderstaande coaches zonder toestemming van je leidinggevende:

* Livvit vergoedt maximaal 3 sessies per persoon per jaar. Voor Indra Coaching en Training is dit 2 uur en voor de Bedrijfscoach is dit 4,5 uur. 

Zonder toestemming van je leidinggevende kun je je ook inschrijven voor één van de volgende gratis trajecten:

De gratis Boost training wordt nu weer fysiek aangeboden (met inachtneming van de regels van het RIVM) hiervoor moet je wel overleggen met je leidinggevende omdat deze 2,5 dag achter elkaar wordt gegeven. 

Toestemming is ook nodig voor de bedrijfspsycholoog, omdat hier kosten aan verbonden zijn:

Als we je kunnen helpen bij het maken van een keuze neem dan contact op met een van de medewerkers van de Saxion Academy: saxion.academy@saxion.nl, 088 019 3550.

 

23 apr 2020
Aanbod online professionalisering uitgebreid

In de afgelopen weken is er veel online aanbod bijgekomen. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij het tabblad 'Werken tijdens corona' en 'Online aanbod'. Wil je een andere training uit ons reguliere aanbod online volgen neem dan contact met ons op. 

25 mrt 2020
Online leren, werken en onderzoeken bij Saxion
Het Office 365 team van Saxion biedt ook online trainingen aan. Kijk hiervoor op onderstaande link:

>> Online leren, werken en onderzoeken bij Saxion

Daarnaast kun je een online training voor je team of jezelf aanvragen, daarvoor kun je mailen naar Office365@Saxion.nl. Geef daarbij aan over welk onderwerp (Teams basis, Teams gevorderd, Onenote, of Planner) je een online training wilt volgen. 

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren.Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.