Actueel nieuws

6 okt 2020
Week van de werkstress 16 t/m 20 november 2020: Blijf in balans!

Weleens op een wiebelige ladder gestaan? Dan kun je wel wat houvast gebruiken, helemaal in deze tijd! Want de grens tussen werk en privé is nog nooit zo vaag geweest. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? In deze Week van de Werkstress biedt de Saxion Academy gratis diverse workshops aan om je balans te vinden en te behouden.

14 jul 2020
Eduxion Leer & deel webinars

Gedurende het studiejaar organiseert de redactie van Eduxion webinars onder de titel ‘Leer & deel met Eduxion’. Tijdens deze webinars praten we je in korte sessies bij over actualiteiten t.a.v. onderwijs en toetsing. De webinars komen tot stand in samenwerking met de video-unit van Saxion.

Kijk in het aanbod voor informatie over de geplande webinars

Eerder gegeven webinars kun je hier terugkijken.

30 jun 2020
Wil jij de regie pakken over jouw loopbaan, maar kun je wel wat hulp gebruiken?

Als medewerker voer je de regie op je eigen loopbaan, je zit zelf achter het stuur en geeft gas, de loopbaanadviseur kent de kaart en coacht. Wij begeleiden medewerkers bij diverse loopbaanvragen; in je huidige werksituatie of tijdens de zoektocht naar ander werk. Wij vinden het belangrijk dat jij, als medewerker, ons weet te vinden als je vragen hebt over jouw loopbaan. Voor meer informatie over wie de loopbaanadviseurs van Saxion zijn ga naar kennisitem KI 0629.

20 mei 2020
Sparren met een coach in Coronatijd

Wil jij in deze bijzondere tijd even sparren met een coach? Je kunt een gratis traject aanvragen bij een van de onderstaande coaches zonder toestemming van je leidinggevende:

* Livvit vergoedt maximaal 3 sessies per persoon per jaar. Voor Indra Coaching en Training is dit 2 uur en voor de Bedrijfscoach is dit 4,5 uur. 

De gratis Boost training wordt fysiek aangeboden (met inachtneming van de regels van het RIVM) hiervoor moet je wel overleggen met je leidinggevende omdat deze 2,5 dag achter elkaar wordt gegeven. 

Toestemming is ook nodig voor de bedrijfspsycholoog, omdat hier kosten aan verbonden zijn:

Als we je kunnen helpen bij het maken van een keuze neem dan contact op met een van de medewerkers van de Saxion Academy: saxion.academy@saxion.nl, 088 019 3550.

 

Welkom bij de Saxion Academy

Een leven lang leren is uitdagend. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, groei en actuele vakkennis. Saxion vindt het belangrijk om mensen te motiveren én goed op te leiden. Dat zorgt uiteindelijk voor een professionele organisatie, waar niet alleen jij maar ook de studenten weer van profiteren. Als medewerker kun je hiervoor terecht bij de Saxion Academy, Saxion's eigen ontwikkelings- en opleidingscentrum.

Op deze website vind je ons complete trainingsaanbod onderverdeeld in de verschillende doelgroepen en thema's. Veel van de trainingen zijn ook in een maatwerkvariant beschikbaar; op het moment dat je als groep medewerkers een training wilt volgen zijn er vaak mogelijkheden om in de inhoud of de planning van de training rekening te houden met jullie wensen.